Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1)


135



Слайд #1


Italian cuisine
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #1

Слайд #2


Italy is country in a south Europe.This country has a glorious history anda rich cultures.
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #2

Слайд #3


Italian dishes are very popular in the world. Italian food is one of the best in Europe.
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #3

Слайд #4


This food is diverse and link manynutty tastes.
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #4

Слайд #5


Vegetables rules in Italian kitchen,but their king is tomato.
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #5

Слайд #6


Italian food is very useful, becausemajority dishes consist of vegetables.Italians use only naturals products.Their food has many vitamins andnutrients . So italians are very healthy.
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #6

Слайд #7


Salt is the main seasoning. They usegreenery and cheese too.
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #7

Слайд #8


The favourite drink in Italia is coffee.Every people in Italia start your day with cup of coffee.
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #8

Слайд #9


The popular Italy food:
Pizza
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #9

Слайд #10


Lasagna
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #10

Слайд #11


Calzone
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #11

Слайд #12


Pasta
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #12

Слайд #13


Risotto
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #13

Слайд #14


Recipe of pizza “Margarita”
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #14

Слайд #15


Products:
Paste
Mushroom – 450 gram
Cheese – 150 gram
Onion – 1 thing
Tomatoes – 2 things
Eggs – 2 things
Milk – 0.5 liter
Parsley
salt
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #15

Слайд #16


Procedure
The first roll a paste.
After that rub a cheese on paste.
The next bake a paste in oven(Temperature 170-180) for a 10 minutes.
Fry a mushrooms and onion on frying pan.
In the end lay out mushrooms and onion on paste and powder a salt.
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #16

Слайд #17


Italian cuisine has many deliciousdesserts.
Panettone
Tiramisu
kasata
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #17

Слайд #18


Recipe of dessert “Tiramisu”.Products:
Cream cheese – 110 gram
condensed milk – 50 gram
Cream – 50 gram
Vanilla
Coffee – 1 cup
Cookies – 200 gram
Chocolate – 100 gram
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #18

Слайд #19


Procedure
The first you must churn cream cheese, condensed milk, cream, vanilla. After that lower cookies in coffee . Put cookies in a glass and put our mix layers . In the end you can pour chocolate.
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #19

Слайд #20


Words
Nutty – пряний
Nutrients – поживні речовини
Seasoning – приправа
Greenery – зелень
Lasagna – лазанья
Calzone – кальцоне
Risotto – різотто
Paste – тісто
Parsley - петрушка
Cream cheese- вершковий сир
condensed milk – згущене молоко
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #20

Слайд #21


Petryna Mariaform 10 – B class
Презентація на тему «Italian cuisine» (варіант 1) - Слайд #21