Презентація на тему «Жири» (варіант 25)


162



Слайд #1


Жири
Виконали: Гриньків Оксана, Безвенюк Анна
Презентація на тему «Жири» (варіант 25) - Слайд #1

Слайд #2


Жири, або тригліцериди – природні органічні сполуки, повні складні ефіри гліцерину і одноосновних жирних кислот; входять в клас ліпідів.
Презентація на тему «Жири» (варіант 25) - Слайд #2

Слайд #3


Структурна формула жирів
Презентація на тему «Жири» (варіант 25) - Слайд #3

Слайд #4


Структурна формула жирів
Презентація на тему «Жири» (варіант 25) - Слайд #4

Слайд #5


Структурна формула жирів
Презентація на тему «Жири» (варіант 25) - Слайд #5

Слайд #6


Харчова промисловість
Фармацевтика
Виробництво мила і косметичних виробів
Виробництво мастильних матеріалів
Застосування жирів
Презентація на тему «Жири» (варіант 25) - Слайд #6

Слайд #7


Харчова промисловість
Фармацевтика
Виробництво мила і косметичних виробів
Виробництво мастильних матеріалів
Застосування жирів
Презентація на тему «Жири» (варіант 25) - Слайд #7

Слайд #8


Жири в помірних кількостях є необхідним інгредієнтом харчування людини. Вони становлять основне джерело гліцерину і жирних кислот, з яких організм синтезує інші ліпіди. Вживання надмірної кількості жирів – особливо насичених – сприяє виникненню хвороб кровообігу і спричиняє надмірну вагу.
Презентація на тему «Жири» (варіант 25) - Слайд #8

Слайд #9


Дякуємо за увагу!
Презентація на тему «Жири» (варіант 25) - Слайд #9