Тваринництво Підготували Учні 10-Б класуБілоцерківської спеціалізованої школи №12 з поглибленим вивченнямінформаційних технології Пантелей Марія та Коновал Єлизавета
Слайд #2
Скотарство Дає людству третину м'яса і майже все молоко. Молочну худобу найпродуктивніше розводять у Європі та Пн. Америці, а м'ясну – у Пд. Америці, зокрема в Аргентині.
Слайд #3
Свинарство Дає людині 40% м'яса, а також сало, шкури, щетину. Світовим лідером у цій галузі є Китай.
Слайд #4
Вівчарство Галузь виготовляє вовну, м'ясо, хутро, молоко. За поголів'ям овець переважають Австралія, Китай та Нова Зеландія.
Слайд #5
Птахівництво Дає людству близько 20% м'яса, а також яйця, пір'я, пух. За виробництвом курячих яєць перші місця посідають Китай, США та Росія.