ЗАТІ́Р, то́ру, ч., спец. Суміш, яка використовується для бродіння при виготовленні горілки, пива і т. ін
Словник української мови: в 11 тт. / АН УРСР. Інститут мовознавства; за ред. І. К. Білодіда. — К.: Наукова думка, 1970—1980.— Т. 3. — С. 352.
Тлумачний он-лайн словник української мови «ukr-lit.com.ua» об’єднує слова та словосполучення з різних словників.
ЗАТІ́Р, то́ру, ч., спец. Суміш, яка використовується для бродіння при виготовленні горілки, пива і т. ін
Словник української мови: в 11 тт. / АН УРСР. Інститут мовознавства; за ред. І. К. Білодіда. — К.: Наукова думка, 1970—1980.— Т. 3. — С. 352.